Our Services

CAKTO TERMIN

PËR SERVISIM TË VETURËS SUAJ!
Na kontaktoni

Për cdo kërkesë pyetje dhe këshillë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formës tonë.Pas shqyrtimit te emailit, ju do te kontaktoheni menjëher!

PIKAT E SHITJES

Pas një pune të suksesshme disa vjecare për të qenë më afër konsumatorit, Kompania Reforma në vitin 2009 filloi hapjen e pikave te reja të shitjes në Kosovë dhe Maqedoni. Prishtinë, Pejë, Prizren, Ferizaj dhe Shkup janë pikat momentale ku mund të furnizoheni me produktet tona. Përvec shitjes së pjesëve ne ofrojmë dhe montimin e tyre në serviset tona nga një staf I mekanikëve profesional dhe me përvojë. Synimi jonë në vitet në vazhdim është që të zgjerohemi edhe më tej dhe të jemi më afër jush me produktet dhe shërbimet tona.

Partnerët