Serviset

Pas një suksesi të jashtëzakonshëm në shitjen e pjesëve në vitin 2014 kompania REFORMA hapi serviset e saja krahas dyqaneve të shitjes. Stafi i mekanikëve profesional i trajnuar dhe me përvojë jep siguri për punën tonë në servis. Për momentin REFORMA operon me Servis në qytetin e Prishtinës, Pejës, Ferizajit dhe Prizrenit, me shpresë që viteve në vazhdim të shtrihemi në gjithë terriotrin e Kosovës.