AUTO PJESË

Kompania Reforma prej vite të tëra si lider në tregun Kosovar në shitjen e pjesëve të veturave, është vecuar gjithmonë për produktet më kualitative origjinale dhe nga prodhuesit më të njohur botëror.
Cmimi i arsyeshem,kualiteti dhe garancioni janë oferta jonë për klientin. Pjesë për të gjitha veturat evropiane si VW,AUDI,SEAT,SHKODA,BMW,CITROEN,FIAT,FORD,MERCEDES,RENAULT, PEUGEOT, VOLVO ETJ.

Kompania Reforma në Kosovë operon me katër pika të shtijes që gjinden në qytetin e Prishtines, Pejes, Prizrenit dhe Ferizajit, ndërsa në Maqedoni operon me pikën e shitjes në Shkup.