Kontakt

Për cdo kërkesë sygjerim apo vërejtje këtu mund të gjeni formën e kontaktit, ndjehuni të lirë të bashkëbisedoni me ne. Përgjigjen tonë do ta pranoni menjëherë .

Na kontaktoni

Për cdo kërkesë pyetje dhe këshillë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formës tonë.Pas shqyrtimit te emailit, ju do te kontaktoheni menjëher!