Lajme

Licencohet Servisi i autorizuar VW,SKODA,SEAT

Sot me datë 8 Shtator 2018 Reforma pranoj licencën për servis të autorizuar edhe për Volkswagen, Skoda dhe Seat. Tashmë si servis i autorizuar për të gjitha brendet e familjes Volkswagen ofrohen të gjitha shërbimet në bazë të rregulloreve të prodhuesit.

READ MORE

Fytyra e re e familjes Q

Audi zbuloi Q8 të ri. Prezantimi në Shenzhen në një ngjarje që festonte 30 vjet që kur Audi filloi strategjinë jashtëzakonisht të suksesshme të prodhimit të makinave në Kinë. Automjeti sportiv tregon një agresivitet që Audi thotë se nënkupton modelin e ri

READ MORE