AUDI Q8 I RI I PASHËM E I FUQISHËM SI ASNJË SUV TJETËR

Audi zbuloi Q8 të ri. Prezantimi në Shenzhen në një ngjarje që festonte 30 vjet që kur Audi filloi strategjinë jashtëzakonisht të suksesshme të prodhimit të makinave në Kinë.

Automjeti sportiv tregon një agresivitet që Audi thotë se nënkupton modelin e ri për SUV-të e saj.  Q8 është e lidhur ngushtë me Audi Q7, edhe pse është më i gjerë dhe më i ulët.
Brendësia ndjek renditjen e re të prezantimeve të modelit të fundit të Audi, edhe pse Q8 merr një temë më shumë nga sporti. Ekzistojnë tre ekrane dixhitale, dy prej të cilave ulen në rafte qendrore dhe mund të kontrollojnë pothuajse çdo funksion të automjeteve.

Audi Q8 tani më mund të porositet në kompaninë Reforma