Karrierë në Reforma

Bëhu edhe ti pjesë e ekipës tonë, Kompania Reforma iu ofron mundësi të gjithë juve që jeni të motivuar për punë të suksesshme.

Pozita të lira +

Rreth nesh

2004 është viti ku për herë të parë zbarkoj marka e veturave AUDI në vendin tonë, Kompania Reforma si diler zyrtar dhe i vetmi për territorin e Kosovës hapi Auto Sallonin për shitje të veturave dhe Servisin e autorizuar.
Plot 13 vite punë të palodhshme nga një ekip profesional dhe i trajnuar nga AUDI, kompania Reforma ka tejkaluar pritshmëritë duke pasë parasysh rrethanat në të cilat ka qenë vendi ynë.
Numri i madh i shitjes së veturave dhe klientëve që frekuentojnë cdo ditë servisin tonë tregon edhe një herë se pas një pune profesionale dhe korrekte të stafit tonë sukesi është i pathyeshëm.
Me datë 8 Shtator, Reforma paiset me licencen per Servis të autorizuar edhe për VW, SKODA dhe SEAT.

Auto Salloni
Jeni të lirë të na vizitoni cdo ditë pune për të shikuar nga afër modelet e AUDI që kemi në show room’in tonë, apo ta konfiguroni veturën tuaj të ardhshme, do të priteni nga një staf profesional i cili do të ju ndihmoj dhe këshilloj nga afër për kërkesat e juaja.

Auto Servisi
Që vetura juaj të mirëmbahet në bazë të rregullores së prodhuesit, serivisi jonë i autorizuar ofron mundësi ideale për mirëmbajtjen e veturës suaj VW AUDI SKODA SEAT, pjesë origjinale dhe garancion 2 vite nga prodhuesi.

Na kontaktoni

Për cdo kërkesë pyetje dhe këshillë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formës tonë.Pas shqyrtimit te emailit, ju do te kontaktoheni menjher!

Familje me një gamë të gjerë të modeleve, të dizajnuara me përkushtim dhe përsosshmëri, fillo lundrimin në modelet tona...

MORE

CAKTO TERMIN

PËR SERVISIM TË VETURËS SUAJ!