Nga sot Licenca për servis të autorizuar dhe për Volkswagen, Skoda, dhe Seat...

Sot me datë 8 Shtator 2018 Reforma pranoj licencën për servis të autorizuar edhe për Volkswagen, Skoda dhe Seat. Tashmë si servis i autorizuar për të gjitha brendet e familjes Volkswagen ofrohen të gjitha shërbimet në bazë të rregulloreve të prodhuesit.