Audi S8 Plus

Kulmi i sportivitetit.
Audi S8 Plus.

Audi i ri S8 plus është limuzina më e fuqishme sportive në segmentin premium. Motori 4.0 TFSI është zhvilluar përsëri: Me fuqi 445 kW (605 KF) dhe një shpejtësi maksimale deri në 305 km/h, Audi S8 plus ofron vlerat maksimale në nivelin më të lartë.

Një nga pikat e forta të limuzinës sportive të madhe është struktura e lehtë: Trupi përbëhet pothuajse tërësisht prej alumini; i projektuar në Audi Space Frame (ASF) që peshon vetëm 231 kg.