Audi S6 Limousine

Mënyra më tërheqëse
për të ndjekur rrugën tuaj.
Audi S6 Limousine.

Pse të përdorni vetëm rrugët, që i kanë përshkuar të tjerët para? Me Audi A6 allroad quattro, ju keni gjetur një makinë, e cila ju lejon të zbuloni rrugë të reja për veten tuaj dhe për të kapërcyer sfidat. Ndër të tjera, në sajë të sistemit adaptive air suspension.

Sistemi i kontrolluar në mënyrë elektronike përshtat automatikisht mjetin sipas situatës aktuale të lëvizjes.