Audi S5 Sportback

Unik & dinamik.
Audi S5 Sportback.

Përshtateni Audi S5 Sportback sipas nevojave tuaja dhe zgjeroni gamën e pajisjeve të tij. P.sh sistemi Bang & Olufsen Sound mundëson jo vetëm detaje vizuale, por edhe akustike.

Ai është i integruar në mënyrë të përkryer në ambientin sportiv të mjetit dhe konverton çdo tingull në një përvojë të paimitueshëm akustike. Një festë për të gjitha shqisat – në çdo udhëtim, në çdo lloj shpejtësie.