Audi S5 Coupé

Një eksperiencë e re udhëtimi.
Audi S5 Coupé.

Një mjet në të cilin koncepti “sport” vjen në një formë klasik – Audi S5 Coupé. Ky është më shumë se metal dhe teknikë. Është bërë më dinamik. Një makinë sportive, linjat e së cilës funksionojnë natyrshëm.

Me anë të konceptit motorik të shkathët, çdo rrugë është një sfidë. Edhe më e saktë. Edhe më e fortë. Edhe më e mprehtë. Admirojeni. Dhe pastaj: Ejani hipni!