Audi S4 Limousine

Shfaqje sportive.
Audi S4 Limousine.

Audi prezanton modelin e ri në serinë A4: Audi S4 Limousine i ri.

Formula e suksesit të modeleve S vazhdon: performancë e pavarur quattro, dizajn i matur dhe teknologji e fundit në lidhje me pjesën motorike, shasinë dhe argëtimin.