Audi S4 Avant

Sportiviteti ka arritur
pikën e tij më të mirë.
Audi S4 Avant.

S4 Avant i ri ofron përvojën dhe dinamizmin e një niveli makine sportive në ngarje. Dizajni është i mprehtë, performanca në rritje: motori 3.0 TFSI arrin 260 kW (354 KF) dhe S4 Avant përshpejton 4,9 sekonda nga 0 në 100 km/h dhe arrin deri në 250 km/h.

Lëshojeni veten në shoqërinë e një dizajni atletik, të një performance sportive dhe mes inovacioneve teknike, e përcaktuar nga tipari tipik S.