Audi S3 Sportback

Fuqi e avancuar.
Audi S3 Sportback.

Dinamikë interesante, dizajn mahnitës dhe gjithmonë në kontakt me pjesën tjetër të botës. S3 Sportback është një përkufizim i ri i sportivitetit individual të kombinuar.

Pajisjet e panumërta të veçanta “S” mundësojnë një pamje të veçantë dinamike. Gjithashtu keni mundësi për të rritur më tej faktorin “S”. Me pajisje opsionale, të cilat janë dukshëm goditëse.