Audi S1 Sportback

Entuziazëm që në start.
Audi S1 Sportback.

Një ndjesi jetese moderne e shprehur në një format kompakt. Opsione individuale që ju lejojnë të konceptoni makinën tuaj në formën më unike. Bindëse në performancë dhe gjithmonë tërheqëse.

E pajisur me teknologji efektive dhe mundësi moderne komunikimi. Audi A1 Sportback i ri – Madhësia ka shumë aspekte.