Audi RS 6 Avant

Më pak peshë. Më shumë fuqi.
Audi RS 6 Avant.

Në Audi RS 6 Avant ka më shumë: fuqi frymëzuese, atraktivitet mbresëlënës dhe teknologji inteligjente Audi. Sepse një automjet i lehtë është një mjet i shkathët.

Sa shumë argëtim do përjetoni, kjo nuk mund të shprehet në numra. Por në emocione. Përvoja e re Audi RS 6 A