Audi Q8

E ardhme e afert.
Audi Q8.

Bold, luksoze dhe sportiv: takoni fytyrën e re të familjes Audi Q.

Bashkimi i modelimit dinamik coupe me prezencën e një SUV të madh, Audi Q8 kombinon më të mirën e të dyjave.