Audi Q2

Një karakter i vërtetë.
Audi Q2.

Audi i ri Q2 shfaqet në skenë – një mjet urban me linja harmonike, një karakter të pavarur me një formë gjeometrike krejtësisht të re. Të bind fuqishëm me motorët TFSI dhe TDI, që arrijnë 116-190KF dhe në dispozicionin tuaj në mënyrë opsionale mund të jetë sistemi quattro me katër rrota aktive permanente. Pajisjet plotësojnë çdo dëshirë tuajën dhe sjellin karakteristika të tilla që deri më sot ishin pjesë e makinave të klasave më të larta. Connectivity? Shembullore vjen ndërfaqja me telefonat inteligjentë (Audi smartphone interface) dhe gjenerata e fundit infotainment dhe Soundsystemen.