Audi A7 Sportback

Katër unaza. Një linjë e qartë.
Audi A7 Sportback.

I pagabueshëm, i pagabueshëm, A7. Nga fenerët e mprehtë me nënshkrim të pavarur drite tek pjesa ballore që me kornizë unike të gjerë e silueta e ngjashme me një coupé në pjesën e pasme, Audi A7 Sportback është një ambasador i gjuhës revolucionare të dizajnit dhe në të njëjtën kohë ruan gjenet klasike të quattro-s.

Prova se mund t’i qëndroni besnik linjës suaj, duke e rishpikur atë.