Audi A6 Limousine

Tërheqëse në shumë aspekte.
Audi A6 Limousine.

Teknologji të reja, dizajn progresiv dhe pajisje të ndryshme opsionale frymëzuese: Audi A6 Limousine kombinon këto vlera në një simbiozë jashtëzakonisht sportive dhe elegante.

Elegante dhe progresive në të njëjtën kohë, kjo shkathtësi dhe rehati ofron një mënyrë të re mobiliteti.