Audi A6 Avant

Funksionaliteti takon komfortin.
Audi A6 Avant.

Teknologji të reja, dizajn progresiv dhe mundësi frymëzuese për pajisje të ndryshme: Audi A6 Avant kombinon këto vlera në një simbiozë jashtëzakonisht sportive dhe elegante.

Elegante dhe progresive në të njëjtën kohë, kjo shkathtësi dhe rehati ofron një mënyrë të re mobiliteti.