Audi A4 Limousine

Progres i ndjeshëm.
Audi A4 Limousine.

Edhe më e fuqishme, më efikase, më inteligjente: Audi A4 i ri A4 Lomousine të magjeps me një sintezë novatore të teknologjisë dhe estetikës.

Sistemi opsional Audi virtual cockpit me ekranin 12,3-inç LCD me rezolucion të lartë dhe sistemi opsional Bang & Olufsen Sound me tingull 3D vendosin detaje emocionuese në pjesën e brendshme dhe ofrojnë nivelin e klasës luksoze.