Audi A4 Avant

Ndjeni progresin.
Audi A4 Avant.

Më shumë hapësirë, më elegant, më sportiv: Audi A4 Avant i ri kombinon dizajnin estetike me dobi funksionale dhe gjithashtu ofron shumë më shumë.

Funksioni opsional Audi virtual cockpit me ekranin e tij të madh LCD me rezolucion të lartë 12,3-inc dhe sistemi opsional Bang & Olufsen Sound me tingullin 3D e bëjnë pjesën e brendshme edhe më tërheqëse dhe ofrojnë nivelin e klases luksoze.