Audi A4 Allroad quattro

Një rrugë do t'ju duket rrallë e gjatë.
Audi A4 Allroad quattro.

A4 allroad quattro është seria ekskluzive me karakter Offroad. Ai kombinon dizajnin ekstrovert me funksionalitetin maksimal dhe kështu gëzon një pozitë të veçantë në segmentin e saj. Harqet e fuqishme në rrota dhe liria në shtrirje e bëjnë A4 allroad quattro një shok të përsosur për lehtësim terreni.

Përvoja e ecjes mundësohet nëpërmjet sistemit me katër rrota aktive quattro dhe mundëson më shumë dinamikë, më shumë tërheqje dhe një ndjesi të mirë në pothuajse çdo rrugë.