Audi A3 Sportback e-trone

Ndryshon botën.
Audi A3 Sportback e-trone.

Lëvizshmëria e të ardhmes njeh shumë sfida. Audi këtu ka një përgjigje: Audi A3 Sportback e-Tron. Makina premium kompakte me sistemin hibrid plug-in është plotësisht e përshtatshme për përdorim të përditshëm.

Ajo kombinon pikat e forta të një makine elektrike me avantazhet e një motori me djegie të brendshme. Ngarje elektrike dhe distanca të largëta në sajë të 4 cilindrave të fuqishëm. Sfida pranohet!