Audi A3 Limousine

Mahnitëse sa të lë pa frymë.
Audi A3 Limousine.

Ndryshimet e mëdha kanë lënë gjurmët e tyre. Konture dinamike. Sipërfaqe muskuloze të tendosura. Lehtësi e një Coupé. Audi A3 Limousine e sjell termin “limuzinë” në një nuancë krejtësisht të re. Tërësisht sportiv.

Elegant dhe bindës. Audi A3 Limousine hap perspektiva të reja. Gati për të rizbuluar botën!