Audi A1 Sportback

Çdo përballje kthehet
në një moment të paharrueshëm.
Audi A1 Sportback.

Një ndjesi jetese moderne e shprehur në një format kompakt. Opsione individuale që ju lejojnë të konceptoni makinën tuaj në formën më unike. Bindëse në performancë dhe gjithmonë tërheqëse.

E pajisur me teknologji efektive dhe mundësi moderne komunikimi. Audi A1 Sportback i ri – Madhësia ka shumë aspekte.