Karrierë në REFORMA

Si një lider për shitjen e veturave të markës AUDI në Kosovë, Kompania Reforma ju mundëson të gjithë atyre që janë të motivuar për punë dhe kanë ambicie që të punojnë, ti bashkohen ekipin tonë. Ne po ashtu promovojmë puntorët tanë dhe ju ofrojmë një ambient të mirë dhe tretman dinjitoz.

OPEN POSITIONS

Për momentin nuk kemi pozitë të lirë.

Na kontaktoni

Për cdo kërkesë pyetje dhe këshillë, ndjehuni të lirë të na kontaktoni përmes formës tonë.Pas shqyrtimit te emailit, ju do te kontaktoheni menjher!