Audi RS 3 Sportback

Karakteri ndihet.
Audi RS 3 Sportback.

Dinamikë interesante dhe fuqi emocionuese: Audi RS 3 Sportback demostron sportivitet në të gjitha aspektet.

Me motorin e tij të fuqishëm me 5 cilindra, mjeti me pesë dyer arrin në mënyrë mbresëlënëse në 4,3 sekonda nga 0 deri në 100 km/h dhe sipas dëshirës arrin një shpejtësi prej 280 km/h. Tingulli karakteristik i motorit të agregatit 2,5 litra garanton momente emocionuese, jo vetëm për entuziastët e garave.